Close Menu
JCI Horsens afdelingsaften
Tilflytter-netværk

Er du tilflytter til Horsens?

Er du ny i Horsens og kunne du godt tænke dig at lære andre at kende i dit nærområde? Så kan JCI Horsens være det helt rigtige netværk for dig.

Som medlem af JCI Horsens, bliver du nemlig først og fremmest medlem i et lokalt og socialt netværk. Her får du udviklingsmuligheder og kan deltage i arrangementer sammen med andre, der enten bor eller arbejder i Horsens.

Scroll ned for at læse mere om, hvorfor JCI Horsens er et godt netværk for dig som er ny i området.

Netværk for tilflyttere til Horsens

Modsat hvad overskriften kunne antyde, er JCI Horsens ikke sat i verden for at være et tilflytter-netværk. Men spørger du os, er JCI det ideelle sted for tilflyttere og det er der flere gode grunde til.

Mange af vores medlemmer er selv tilflyttere og ved, hvordan det er at være ny i Horsens og skulle bygge et nyt netværk op. Og så er vi imødekommende og har altid plads til flere, der har lyst til at udvikle sig og gerne vil bidrage med god energi.

Hos os skal du ikke have en bestemt profil for at passe ind; alle i alderen 18-40 år er velkomne (og en del hænger ved, efter de fyldt 40).

Det betyder, at du hos os bliver en del af et tværfagligt, inkluderende fælleskab, hvor du møder mange forskellige uddannelse, baggrunde og personlighedstyper.

Netop diversiteten i vores medlemmer, er noget af det, der gør JCI specielt.

Du er selv med til at bestemme, hvor meget du vil i JCI. Det er dit engagement og den tid, du lægger i afdelingen, der afgør hvor meget du kan udvikle dig faglig og personligt - og ikke mindst, hvor stærke relationer, du skaber.

I vores afdeling er flere blevet venner for livet på grund af JCI, mens andre har fundet kærligheden. I JCI er der også mange eksempler på medlemmer, der har fundet forretningspartnere, jobmuligheder og rejsekammerater m.m. i netværket.

JCI Horsens afdelingsaften december 21

Et lokalt netværk, hvor vi vil hinanden

Som tilflytter til Horsens kan JCI være en genvej til blive en del af dit nyt lokalsamfund på mere end én måde.

Socialt kan JCI Horsens give dig gode relationer i lokalområdet, igennem bl.a. vores månedlige afdelingsaftener og via projektarbejde, hvor du kommer endnu tættere på de andre medlemmer. Her er de bedste muligheder for sparring, vidensdeling og netværk.

Erhvervsmæssigt kan du også blive klogere på Horsens-området og de mange spændende virksomheder, her er. Vi tager nemlig jævnligt på virksomhedsbesøg forskellige steder i kommunen. Det kan give et unikt ‘kig bag kulissen’, give adgang til steder, du normalt ikke kan komme ind, og åbne døre til det lokale erhvervsliv.

Også geografisk og smagsmæssigt kan JCI Horsens hjælpe dig med at lære området bedre at kende. Vi holder nemlig vores arrangementer på skiftende lokationer overalt i kommunen og nyder god mad fra områdets forskellige spisesteder.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os for at deltage i en af vores afdelingsaftener, som du kan se i oversigten over vores events. Første møde er gratis.

Oplevelser i Horsens

Oplevelser i Horsens

JCI: Developing leaders for a changing world